SiteLogo

همه چیز درباره تفاوت کرم آبرسان و مرطوب کننده که باید بدانید

0 128
تفاوت کرم آبرسان و مرطوب کننده

درک تفاوت‌ های میان کرم آبرسان و مرطوب‌ کننده به شما کمک می‌کند تا برای مراقبت از پوست خود تصمیمات بهتری بگیرید. این دو محصول ظاهراً مشابه به نظر می‌رسند، اما عملکرد متفاوتی دارند که هرکدام در شرایط خاصی کارایی بهتری دارند. در این مقاله، به بررسی این تفاوت‌ ها و ویژگی‌ های هر کدام خواهیم پرداخت.

تفاوت کرم آبرسان و مرطوب‌ کننده

تفاوت کرم آبرسان و مرطوب‌کننده در عملکرد آن‌ها برای حفظ سلامت پوست است. کرم‌های آبرسان با جذب رطوبت و آب‌رسانی به پوست، برای رفع کم‌آبی و خشکی پوست مؤثر هستند. ترکیباتی مانند هیالورونیک اسید و گلیسیرین در این محصولات وجود دارد که به ویژه برای پوست‌های خشک و کم‌آب مناسب‌اند. در مقابل، کرم‌های مرطوب‌کننده یک لایه محافظ روی پوست ایجاد می‌کنند تا از تبخیر رطوبت جلوگیری کرده و پوست را نرم و لطیف نگه دارند. به طور خلاصه، آبرسان رطوبت را به پوست می‌رساند و مرطوب‌کننده از آن محافظت می‌کند.

5 52 1 - همه چیز درباره تفاوت کرم آبرسان و مرطوب کننده که باید بدانید

کرم آبرسان

کرم‌های آبرسان برای جذب رطوبت از محیط و انتقال آن به لایه‌های مختلف پوست طراحی شده‌اند. این محصولات بیشتر به حفظ رطوبت در پوست کمک کرده و به طور عمده از مواد جاذب رطوبت مانند اسید هیالورونیک یا گلیسیرین ساخته می‌شوند. آبرسان‌ها به ویژه برای پوست‌های خشک و کم‌آب مناسب هستند و به پوست کمک می‌کنند تا رطوبت لازم را جذب کرده و از خشکی جلوگیری کند.

کرم مرطوب‌ کننده

مرطوب‌ کننده‌ها در واقع برای جلوگیری از از دست دادن رطوبت پوست عمل می‌کنند. این محصولات با ایجاد لایه‌ای محافظ روی سطح پوست، از تبخیر رطوبت و خشکی بیشتر جلوگیری می‌کنند. مرطوب‌کننده‌ها معمولاً حاوی ترکیباتی مانند روغن‌ها و چربی‌ها هستند که پوست را نرم و لطیف نگه می‌دارند.

ترکیبات مرطوب‌ کننده‌ها

کرم‌های مرطوب‌کننده معمولاً از ترکیبات مختلفی تشکیل می‌شوند که می‌توان آن‌ها را به دسته‌های مختلف تقسیم کرد:

  • امولینت‌ها (Emollients): این ترکیبات شامل روغن‌ ها و چربی‌ها هستند که به نرم شدن و لطافت پوست کمک می‌کنند.
  • اسکوآلن (Squalene): یک روغن طبیعی است که در مرطوب‌کننده‌ها برای حفظ رطوبت پوست استفاده می‌شود.
  • هومکتانت‌ها (Humectants): این ترکیبات به جذب و حفظ رطوبت پوست کمک می‌کنند. مثال‌هایی از این ترکیبات شامل گلیسیرین و اسید هیالورونیک هستند.
  • ترکیبات پوشاننده (Occlusive Agents): این ترکیبات مانند پترواتوم و موم‌ها عمل می‌کنند تا یک لایه محافظ روی پوست ایجاد کنند و از تبخیر رطوبت جلوگیری نمایند.

تفاوت کرم آبرسان و مرطوب کننده چیست؟

ترکیبات آبرسان

آبرسان‌ها موادی مثل گلیسیرین و اسید هیالورونیک دارند که به آن‌ها هومکتانت humectants می‌گویند. این مواد آب را از هوا یا لایه‌های زیرین پوست جذب کرده و روی سطح پوست نگه می‌دارند. همین ویژگی کمک می‌کند پوست شاداب و مرطوب بماند.

مواد آبرسان

چرا هر دو محصول برای انواع پوست مهم هستند؟

یکی از رایج‌ترین اشتباهات در مراقبت از پوست این است که آبرسانی فقط برای پوست‌های خشک ضروری است. در حقیقت، همه انواع پوست اعم از خشک، چرب، حساس، مختلط یا حتی معمولی نیاز به آبرسانی دارند. پوست نیز همانند بدن به آب نیاز دارد تا بتواند عملکرد طبیعی خود را حفظ کند. از آنجایی که پوست در طول زمان ممکن است رطوبت خود را از دست بدهد، استفاده از آبرسان و مرطوب‌ کننده به حفظ سلامتی پوست کمک می‌کند.

با شناخت تفاوت کرم آبرسان و مرطوب کننده، بهترین روتین را برای پوست خود بسازید

تا به اینجا به شما گفتیم که تفاوت کرم آبرسان و مرطوب کننده چیست. اما اگر برای شما سوال شده است که اول آبرسان بزنیم یا مرطوب کننده؟ باید بگوییم که ترتیب استفاده از آبرسان و مرطوب کننده به این شکل است که در ابتدا آبرسانی را با موادی مثل اسید هیالورونیک انجام بدهید که به نوعی هومکتانت (جاذب رطوبت) هستند و بعد از مواد پوشاننده (occlusive) مثل روغن‌های گیاهی استفاده نمایید تا رطوبت را به دام انداخته و درون پوست حفظ شود.

همچنین شما می‌توانید جهت تهیه بهترین انواع آبرسان و مرطوب‌کننده به فروشگاه اینترنتی لوازم آرایشی بهداشتی مدیسه مراجعه نمایید.

 

منبع : zarzoubeauty