انواع جراحی زیبایی سینه و شرح عوارض و مزایای آن
جراحی زیبایی سینه برای افرادی که از سینه خود رضایت کافی را ندارند و خوش فرم بودن سینه را جزو ملزومات خوش اندام بودن میدانند، امری با اهمیت است. با توجه به هدف شما اعم از کوچک کردن یا بزرگ کردن سینه، عملهای جراحی مختلفی وجود دارد. در این راستا، در این نوشتار قصد داریم ضمن آشنایی شما با انواع عملهای جراحی زیبایی سینه، مزایا و معایب هر یک را برای شما ارائه کنیم. قابل توضیح است که سن جراحی زیبایی سینه بالای 18 سال است.
جراحیهای زیبایی سینه، به سه دسته بزرگ کردن ، کوچک کردن سینه و جراحی های بازسازی تقسیم بندی میشود. که در این مقاله سعی داریم به بررسی هر کدام از این روشهای جراحی بپردازیم.
جراحي سينه با ليزر
جراحی ناحیه سینه با لیزر، عملی است که در آن به صورت ماندگار به کوچک و بزرگ کردن پستان پرداخته میشود. در این مدل عمل جراحی، جراح با بهرهگیری از لیزر co2 با توجه به درخواست متقاضی به انجام عمل زیبایی سینه خواهد پرداخت. مدت زمان انجام این عمل، 1 الی 3 ساعت خواهد بود.
مزایای جراحی سینه با لیزر
مزایای این مدل جراحی ناحیه سینه عبارت است از:
- در این مدل از عملهای زیبایی سینه، دوره نقاهت کم است.
- این روش، روشی نوین است که توسط بیشتر متخصصان مورد تایید قرار گرفته است.
- از آنجا که عمل جراحی با لیزر صورت میگیرد، خونریزی در این مدل عمل جراحی وجود ندارد یا به صورت حداقل است.
- سینهها بعد از این مدل عمل جراحی طبیعی به نظر خواهند رسید.
- مدت زمان انجام این عمل جراحی نسبت به سایر روشها 30 تا 40 دقیقه کمتر است. بنابراین در وقت مراجعه کنندگان نیز صرفه جویی خواهد شد.
- در کوچک کردن سینه با این روش، افراد مراجعه کننده هیچ گونه حسی در نوک سینه نخواهند داشت و به راحتی میتوانند شیردهی داشته باشند.
معایب جراحی ناحیه سینه با لیزر
عمل جراحی ناحیه سینه با لیزر نیز همانند سایر عملهای زیبایی دارای عوارضی است. این عوارض عبارت است از:
- بعد از این عمل جراحی ممکن است در محل جراحی فرد متقاضی، کبودی و تورم دیده شود.
- در صورت ایجاد زخم ممکن است روند بهبودی آن کند باشد. این احتمال در افرادی که به کوچک کردن سینه و پرتو درمانی پرداختهاند و افرادی که مبتلا به دیابت هستند، بیشتر شایع است.
- احتمال دارد شکل سینه به مرور زمان تغییر پیدا کند که این تغییر شکل خود را در ابتدا نشان نخواهد داد.
- احتمال ایجاد عفونت و تودههای سفت در سینه که در علم پزشکی تحت عنوان نکروز چربی معروف هستند در افراد مراجعه کننده بعد از عمل جراحی وجود دارد. در این مورد جای هیچ نگرانی نیست، این تودههای چربی به مرور زمان از بین خواهند رفت.
- هزینه این عمل جراحی، نسبت به سایر عملهای جراحی ناحیه سینه زیاد است. توصیه میشود که این مدل عمل جراحی را با بیمه انجام دهید. قابل توضیح است که این امر در صورتی است که انجام عمل جراحی پستان برای فرد ضروری باشد، بنابراین اگر برای شما این مورد صادق نباشد، هزینه شما بیشتر خواهد شد.
ماموپلاستی
ماموپلاستی یک نوع عمل جراحی ناحیه سینه است که در آن پزشک به تغییر سایز سینه میپردازد. انجام این عمل جراحی به دستگاههای پیشرفته نیازمند است. با این وجود، جزو عملهای جراحی زیبایی است که پرطرفدار است. مدت زمان انجام این عمل، 2 الی 4 ساعت است. در این مدت زمان پزشک جراح سه ناحیه از پستان فرد متقاضی عمل را علامتگذاری میکند تا برشهایی بر روی آن بزند.
لیست قیمت محصولات مراقبت از بدن
بعد از برش، با توجه به درخواست متقاضی، پزشک چربیهای اضافه را برداشته یا به ناحیه برش زده شده، چربی اضافه میکند. پزشک این کار را باید به گونهای انجام دهد که ارتباط خونی بین بافتهای سینه قطع نشود و گرد کردن سینه به خوبی انجام شود. بنابراین توصیه میشود برای انجام این عمل، به بهترین پزشک متخصص مراجعه شود.
مزایای ماموپلاستی
در این عمل جراحی ناحیه سینه، افراد میتوانند سینه خود را به حجم دلخواه درآورند. توصیه میشود افرادی که درد کمر دارند برای درمان کمردرد خود در صورت داشتن حجم زیاد سینه، با بهرهگیری از این عمل جراحی آن را کاهش داده و از درد کمر خلاص شوند.
مطالب کاربردی: راهنمای تعیین سایز سینه برای خرید سوتین و عمل پروتز
معایب جراحی زیبایی سینه ماموپلاستی
معایب این عمل عبارت است از:
- عفونت
- خونریزی
- خون مردگی
- حس نداشتن نوک پستان
- ایجاد مشکل در شیردهی
- کبودی و تورم
- نامتقارن بودن پستانها
لیفت سینه
لیفتسینه یا ماستوپکسی یک نوع عمل جراحی ناحیه سینه است. در این عمل جراحی ناحیه سینه، پزشک جراح درصدد بالا کشیدن سینه افراد متقاضی است تا سینه این افراد حالت خوش فرمی به خود بگیرد. افتادگی سینه در این افراد معمولا به دلایل زیر صورت میگیرد:
- افتادگی سینه به دلیل افزایش سن و کاهش الاستیته پوست.
- افتادگی سینه به دلیل شیردهی.
- افتادگی سینه به دلیل افزایش و کاهش وزن شدید.
- افتادگی سینه به دلیل عدم مراقبتهای لازم و کافی.
- افتادگی سینه به دلیل ارثی بودن.
- افتادگی سینه به دلیل گرفتن بیماریهای مزمن.
قابل توضیح است که هزينه عمل بالا كشيدن سينه با این نوع عمل، تحت تاثیر عوامل متعددی قرار میگیرد. این عوامل عبارت است از:
- هزینه مراجعههای فرد متقاضی به پزشک قبل از عمل شامل: ویزیت پزشک، گرفتن آزمایش، گرفتن عکس و مواردی نظیر اینها.
- هزینه اقدامات اولیه قبل از عمل جراحی شامل: هزینه آماده کردن اتاق عمل، هزینه بیهوشی و دیگر هزینههای بیهوشی.
- هزینههای عمل جراحی نظیر: دستمزد پزشک جراح و دستیاران وی که به میزان سختی و پیچیدگی کار و نیز میزان تخصص وی، هزینه بیشتر خواهد بود.
مزایای لیفتسینه
از جمله مزایای انجام لیفتسینه میتوان به این نکته اشاره کرد که این مدل عمل جراحی نسبت به سایر روشهای جراحی ناحیه سینه، انواع مختلفی دارد. روشهای مختلف لیفتسینه عبارت است از: لیفتسینه با نخ، لیفتسینه با جراحی، لیفتسینه CACI، لیفتسینه با طب سوزنی.
معایب لیفتسینه
عوارض احتمالی که در این مدل جراحی ناحیه سینه اغلب دیده میشود، عبارت است از:
- عفونت
- خونریزی
- زخم که بعد از گذشت زمان بهبود خواهد یافت.
- نامتقارن بودن سینهها
- بیحسی نوک سینهها
- ایجاد اختلال در شیردهی.
این نکته قابل ذکر است که بسته به نوع روشی که در عمل لیفتسینه انتخاب میکنید میزان درد آن متفاوت خواهد بود؛ اما جای هیچ نگرانی نیست. در این عمل در صورت داشتن درد توسط پزشک متخصص حتما دارویی را برای شما تجویز خواهد کرد تا با مصرف آن از این درد خلاص شوید.
جراحی لیفت سینه (ماستوپکسی)
در برخی از بانوان، بر اثر عواملی همچون افزایش و کاهش بیش از اندازه وزن، پوست قادر به تحمل وزن سینهها نیست و سینهها افتاده میشوند. همینطور افزایش سن و کاهش قوام و جوانی سینه یا شیردهی میتواند سبب افتادگی سینهها شود. در سینههای افتاده، پوستهای اضافی و شُل زیادی وجود دارد. سینه برخی بانوان هم ممکن است به خاطر سابقه ارثی و ژنتیکی پایینتر از سینه دیگر باشد و دچار عدم تقارن باشند. پس انجام جراحی لیفت سینه به این دسته از افراد پیشنهاد میشود. این جراحی هم با توجه به ویژگیهای فیزیکی و انتظاراتی که از جراحی دارد با تکنیکهای مختلفی انجام میشود.
جراحی پروتز سینه
بزرگ کردن سینه به وسیله پروتز یکی از پرطرفدارترین عملهای جراحی زیبایی سینه است. بانوان به دلایل گوناگون به این عمل زیبایی سینه روی میآورند. در بعضیها سینهها به اندازه کافی رشد نکرده و کوچک است. بعضی از ناهنجاریهایی همچون عدم تقارن سینهها شکایت دارند و برخی هم به خاطر از فرم افتادن سینههای خود به خاطر افزایش سن نگراناند.
در جراحی پروتز سینه، ایمپلنتهایی زیر و روی عضله سینه قرار میگیرند. این ایمپلنتها دو نوعاند: یا از محلول آب نمک ساخته شدهاند که به آنها سالین میگویند یا از ژل سیلیکون ساخته شدهاند. در حال حاضر ایمپلنتهای سالین بیشتر از ایمپلنتهای سیلیکونی استفاده میشود؛ چرا که مزایای بیشتر و عوارض بسیار کمتری دارند.
منبع : webmd